Fint besök i Tackerud

Det har nog aldrig hänt förut att fyra välbevarade tunga arméfordon från 1940- 45 samt en Willys Jeep – alla med ursprung i amerikanska och brittiska armén - har stått uppradade på en liten gräsmatta i Rudskoga den 21 maj. De gamla lastbilarna ägs idag av ett gäng holländare som vårdar klenoderna väl. Då man dessutom är goda vänner åker man gärna på gemensam bilsemester i Europa. Man har t ex varit i Frankrike och Skottland och i år hade turen kommit till svenska västkusten, Oslo-området och södra Värmland. Det blir många upplevelser under vägen när man färdas de minsta vägarna i högst 40 – 50 km hastighet. Efter rutten besöker man likasinnade och efter lördagens Cruising i Kristinehamn hade nu turen kommit till Tackerud där "Kenneths Place" blev inritat på resrutten på presenningen till en av bilarna. Man kan få vara med om mycket kul när man möts runt gemensamma intressen! Slutligen till alla som undrade vilken karavan ni såg på vägen i helgen – nu har ni fått förklaringen.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna