Jordgubbslunken 2011

Lördagen den 2 juli var det dags för 2011 års Jordgubbslunken. I år var det 375 st anmälda som tog sig runt den 11 eller 6 km långa banan, beroende på hur tränad/otränad man var. Nya Kristinehamnspostens reporter sprang den korta banan och hon uppgav att hon vilat ordentligt inför tävlingen =). Vädrets makter var återigen med oss och det kom många åskådare som fikade och gottade sig på skolgården. Förra året deltog strax över 400 st, men vi tror att kvinno/manfallet i år berodde på värmen som var veckan innan. Dagen avlöpte utan några värre incidenter, sjukvården rapporterade att några såg lite bleka ut i målgång, men det var inget att oroa sig över. Vi var också nöjda, framförallt att vårt nya program för registrering och resultat fungerade. Det var lite nervöst att köra programmet skarpt, men det gick galant.

Nu är det bara att se fram emot nästa års Jordgubbslunken och att vi då kanske kan fortsätta med över 400 anmälningar.

 

Lunkengänget

Rudskoga IF

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna