Första halvåret med Ungdomsgården

Hej på er!

Nu är det dags att uppdatera sidan för mycket har hänt sedan det sista inlägget om Ungdomsgården. Den 7 april var det invigning i den efterlängtade ungdomsgården. Vi bjöd på pizza och dricka och över 50 stycken nyfikna och förväntansfulla föräldrar och ungdomar kom för att delta. Bjarne Olsson från Kristinehamns Kommun kom för att klippa bandet som förklarade ungdomsgården öppnad. Sedan dess har det varit fullt hus och i nuläget har vi 31 medlemmar. Ungdomarna är allt ifrån 13-19 år, det är väldigt roligt att det är sådan variation så att alla kan känna sig välkomna. Eftersom ungdomnarna tyckte att sommaren skulle bestå mer av sol och bad än tv-spel gjorde vi ett uppehåll över sommaren. Avslutningen var i Gottbol där vi spelade brännboll och bjöd på hamburgare. Mycket uppskattat! När sommarens soliga dagar var över slogs dörrarna åter upp och nu går spelen varma.
I Oktober anordnades en tacokväll som ungdomarna själva varit med och planerat.
Många ungdomar kom så det hackades grönsaker för fullt. I Ungdomsgården finns det en "förslagslåda" där ungdomarna kan lägga ner en lapp med önskemål om eventuella tema kvällar eller kurser t.ex. gitarrkurs. Några av idéerna är pizzabakning och "tv-kvällar" när det är dags för slutspel.

 

  • Den 12 dec kommer det att bli pepparkaksbak så då hoppas vi att det är många som kommer bakar.
  • Det har även planerats ett "LAN" den 20/1.
  • Ledare kommer att närvara och kiosken kommer att vara öppen hela natten.
  • Den 15 dec avslutar vi höstterminen med att bjuda på glögg och pepparkakor.

Hoppas att ni får en härlig Nyår & Ett Gott Nytt År
så ses vi på Ungdomsgården igen den 12 Januari.

 

Nu har ni lite mer koll på vad som händer i Rudskoga Ungdomsgård och har ni vägarna förbi någon måndags eller torsdags kväll är det bara ni kikar in och ser hur fint vi har det!

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna