Packmopedsturnén 2012

Varmt Tack!

Till all publik, alla funktionärer och alla ni som på olika sätt stöttade vårt arrangemang på Erk Orsas när Packmopedsturnén gästade oss! Det blev en mycket lyckad kväll med alltigenom nöjda artister som åkte vidare till Karlstad och resterande platser innan avslutningen i Västra Ämtervik i lördags. Det är extra roligt att vi som arrangörer har fått så mycket positivt från både besökare och artister där det uppskattas att föreningen lyfter fram Rudskoga till en bred publik och långväga gäster. Någonstans mellan 850 och 900 var det som såg årets konsert! Och Du - Dina åsikter är viktiga - vad vill Du att föreningen ska göra? Ska vi ha konserter även i fortsättningen?

Berätta för oss vad Du tycker!
Återigen varmt tack till alla! / Claes Willford och Bo Bengtsson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna