Jordgubbslunken – blött men bra ändå!

Nu är det bevisat att deltagarna i bygdens årliga lopp Jordgubbslunken är av ett härdigt släkte. För blötare och kallare kan det nästan inte bli än det var i år då regnet flöt i strida strömmar hela dagen, men trots det var det mer än 400 vuxna och barn som kom till start. Det får väl anses vara ett rekord på sitt sätt med hänsyn till förhållandena. Förra årets toppnotering var visserligen 500 startande, men då var vädret soligt och skönt. Banorna var i gott skick trots regnet och vid målet belönades alla som vanligt med en liter av Rudskogas rödaste jordgubbar och prisbordet var rikligt som det brukar. Kul att Lunken inte bara håller ställningarna efter 23 år, utan ständigt utvecklas med en vältrimmad organisation i Rudskoga Idrottsförening!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna