Kontakter med Skanova och Rala

Skanova planerar ett byggmöte med oss i slutet av augusti för att lägga upp arbetet med fiberblåsningen. Det innebär en försening mot beskedet i våras, men en positiv effekt är att vi hinner färdigställa ett större område. Då kanalisationsbidraget räcker längre än den ursprungliga prognosen är det bra att även den tid vi har på oss att gräva blir utsträckt. Delar av styrelsen var nyligen i Skänninge och träffade en representant för Skanova. Då gjordes en grundlig genomgång av vad det fortsatta arbetet kommer att innebära och vi redogjorde för vårt läge med grävningen och dokumentationen för att inga oklarheter ska råda.

Ett viktigt steg

På Skanovas begäran har vi nu lämnat ifrån oss en förteckning över alla fastigheter som tecknat sig för anslutning i de byar som nu berörs. Totalt ingår i etapp 1 ca 160 anslutna fastigheter.
Skanova håller sedan en tid på med sin del av planering och andra förberedelser inför ombyggnaden av telestationen och fiberblåsningen.

/Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter