Musik med julstämning

2014-11-29
Musik med julstämning
Lättsam, proffsig, hjärtlig och stämningsfull – så kan man sammanfatta Wermland Operas årliga julkonsert i Bygdegården den första lördagen i advent. Bra publikkontakt och ett visst inslag av spontanitet blir det också vid konserter av det mindre formatet och musikerna och sångarna tar gärna vara på tillfället att bjuda litet extra på sig själva. Bygdegårdsföreningen välkomnade alla med varm glögg vid entrén. I pausen bjöds det på goda julsmörgåsar till kaffet och det pratades livligt vid de vackert dukade borden. - Hur man än sedan föredrar att fira julen är det fint att få börja med vacker musik och trevligt sällskap i Bygdegården. Det räcker långt och många tog chansen att uppleva detta i den mörka adventskvällen!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna