Nu ses vi Efter Jobbet!

2014-11-28
Nu ses vi på Efter Jobbet!
After Work kallas det ibland – här säger vi helt enkelt Efter Jobbet! Det finns ett behov av att träffas på ett enkelt sätt för att prata bort en stund och ta en fika. På försök har det nu varit sådana träffar i f d Församlingshemmet vid ett par tillfällen och man kan nog kalla det succé! Vid första tillfället kom drygt ett trettiotal och till andra träffen den 28 november passade mer än femtio personer på att avrunda veckan på det här trevliga sättet. Initiativet kommer från Rudskoga Energi som nu äger huset.Kom som du är!
Ibland kommer träffen att innehålla ett tema.
Här ges chansen att göra nya bekantskaper och få reda på vad som händer i olika frågor. Det finns alltid enkel förtäring till självkostnadspris.
Hit kommer man som man är och står – ungdom, mitt-i-livet eller pensionär – hit kommer alla! Efter Jobbet planeras att hållas sista fredagen varje månad under våren!

Information om datum i kalendern på rudskoga.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna