Vardagstrevligt Efter Jobbet

2015-02-27
Vardagstrevligt på Efter Jobbet Grunnebackagården!
Februariträffen visade än en gång att vi gärna vill få tillfälle att träffas för att prata en stund över en fika och en macka.
Att avrunda veckan tillsammans och alltid får man reda på något nytt eller kläcker nya idéer om vad som kan göras.
Januariträffen
Ibland blir det ett tema för träffen och i januari var det Handlar’ns tur där Mattias och Maria berättade om vad de har att erbjuda och om vad de vill utveckla i butiken. De har redan visat ett stort engagemang och säkert blir det spännande under året. Vår uppgift är att visa att vi vill ha butiken – det vill säga handla där! – och sen kan det bara bli bättre.
Februariträffen
Från och med nu heter huset Grunnebackagården! Passande nog hade Anders Höglund gjort en grundlig forskning om husets tidigare historia som skola och församlingshem och de som verkat där. En intressant presentation med många gamla bilder. De som var på träffen kunde bidra med egna minnen och uppgifter till bilderna. Anders efterlyser också mer material! Se hans kontaktuppgifter på fliken Fotoefterlysningen!
Sista fredagen i mars blir det ett nytt tillfälle för alla åldrar att ses Efter Jobbet!
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna