Styrelsemöte 9/11

På vårt senaste möte i Måndags 9/11 så var det dags för oss att börja planera inför det kommande skidloppet vi tänker att vi ska ha v4-5 alltså i slutet av Januari/början av Februari då det är bäst chans för snö. Skidloppet är en del av vår nya Rudskoga Klassiker som gick av stapeln i år.
Vi pratade om passen/gymmet och denna vecka blev det en del ändringar i schemat. Tabata passet som tidigare legat på torsdagar är nu på tisdagar 19-20 då vi har fått ett nytt pass nämligen Zumba!! Zumban kommer att vara på torsdagar 18:30-19:30 och kommer att ledas av Marie. Marie kommer ta en avgift på 50kr/person som man betalar varje gång man kommer dit. Cirkelträningen som tidigare har varit på tisdagar tar ett tillfälligt uppehåll. 
Vi bestämde även att fler vikter kommer att köpas in till skivstängerna vi använder vid tabatan, det finns ett behov av de tyngre vikterna. Vi ska även byta ut roddmaskinen i gymmet som har blivit väldigt sliten. 
Andra nyheter är att på tisdagar 10-11 kommer det att vara mammagympa som ett gäng mammalediga tjejer håller i. 10-11 kommer även att gymmet hållas öppet för alla!

/RIF