Efter Jobbet med Leif A och Anders J

Många vet att Leif Andersén och Anders Jönsson i ungdomen var framgångsrika löpare på nationell nivå, men då båda har en viss blygsamhet är det inte allmänt känt hur framgångsrika de faktiskt var och hur mycket intressant de varit med om. Nu fick vi se bilder och tidningsartiklar från deras tävlingsår och höra om framgångarna i form av SM-medaljer och annat, men också om motgångar som alltid hör till idrotten. Träningen bestod på den tiden mest i att springa så mycket, så långt och så ofta som möjligt. Leif till exempel, sprang som mest ca 25 mil i veckan! Dessutom hade båda jobb att sköta – det fanns ju inga proffs då. Vi fick också se och känna på de gamla löparskorna med tunna stenhårda sulor. Där var det inte tal om minsta dämpning eller annan foträt uppbyggnad. Tack Leif och Anders för att ni ställde upp och berättade!
50-60 personer lyssnade och goda fyllda baguetter stillade aptiten.
Sista fredagen i mars blir det Efter Jobbet nästa gång. Håll utkik på hemsidan efter mer info!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna